Home / USA / Basildon / For Sale / Clothing, Shoes & Accessories

Report Abuse | Email this Ad    Bookmark and Share Share
Post# A249130

Cristobal **[billige Balenciaga herrer sandaler][1...

Cristobal billige Balenciaga herrer sandaler » , grundlægger af huset i 1919

billige Balenciaga sko » kjole på skærmen i Firenze, Italien Cristobal Balenciaga, åbnede den første butik i San Sebastián i Spanien i 1919, var at udvide grenene i Madrid og Barcelona. Selv den spanske kongefamilie, og aristokratiet var iført sit design, og til at lukke sin butik i den spanske borgerkrig, har Balenciaga flyttede til Paris 2 »

Balenciaga, åbnede Paris couture hus i George V Avenue i august 1937 i den første udstilling har indarbejdet en stærkt modtaget design indflydelse af den spanske renæssance. Succesen i Balenciagas Paris var næsten øjeblikkelig. Fransk presse har rost ham som en revolutionær i to år, og hans design var meget efterspurgt [2]. Carmel Snow, redaktør for Harper's Bazaar, var hans tidligste mester [4].

Kunder mistede sikkerhed for at rejse til Europa under Anden Verdenskrig for at se Balenciagas tøj. [2] I denne periode har han været noteret i "Square pels", som sort (eller sort og brun), blev hans designet i kapløbet på kluden af ​​lys rosa og ærmer, der er blevet skåret til en i York Det var.

Men denne meget det fulde omfang af opfindelsen kraft af den oprindelige designer blev tilsyneladende var ikke før efterkrigstiden. Hans linje går glat en mere lineær, havde afveget fra formen på et timeglas, som blev spredt af "New Look" af Christian Dior [2] fluiditet hans silhuet er at manipulere forholdet mellem hans tøj og kvindens krop Det blev gjort muligt [2]. I 1951 ændrede han silhuetten fuldstændigt, udvidede skuldrene og fjernede sin talje. I 1955 designet han en tunika kjole og senere udviklet sig til en sko klæde af 1958 [2]. Efter krigen af ​​de andre bidrag, sfærisk ballon jakke (1953), høj højtaljede baby doll kjole (1957), kokon pels (1957), ballon nederdel (1957), sæk dress (1957) [2] i 1959, hans arbejde, høj højtaljede kjole og kimono har nået sit klimaks i Empire linjer, der er skåret som en kimono. Hans manipulation af Vesten, især ,: bidraget til "hvad der anses for at være hans vigtigste bidrag til modeverdenen en ny silhuet for kvinder" [2] more link »

It is ok to contact this poster with commercial interests.

Bookmark and Share Share
53 hits


Contact this User: 
 
Your email: *
Message: *
Attachment:
The following file types are not allowed: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum file size: 200KB
Security Code: *
Enter the code shown above into this textbox